Ghering Management & Marketing
Goirleseweg 44
5026 PC Tilburg

Tel.: 013 532 13 96
Fax: 013 543 38 66

E-mail: info@gheringmm.nl

meer...

 

   Home
  

Ghering Management & Marketing (GMM) is een jonge, dynamische organisatie, die de taal van de sport en leisure spreekt en kent. De afgelopen jaren hebben de medewerkers in diverse deelgebieden hun sporen verdiend. De bundeling van kennis en kunde van deze medewerkers maken hiervan een winning team. En dat sport een maatschappelijke en economische speler is geworden, mag blijken uit de nog steeds jaarlijkse groei van de omzet in de sport- en leisuremarkt.

De activiteiten van GMM spitsen zich toe op het ondersteunen van profit- en non-profitorganisaties in de sport- en vrijetijdssector. Dit varieert van, op de werkplek uitvoering geven aan beleid, het begeleiden en implementeren van veranderingen, het samen met de organisatie schrijven van een missiedocument, (interim)management, tot management en marketing van grootschalige evenementen en organisaties.

GMM draagt – afhankelijk van het project – onder meer zorg voor de totale, strategische marketing, sales en communicatie. Belangrijk in onze aanpak is dat de klant centraal staat.

Wij zorgen voor de juiste beleving en emotie die onze klant zoekt bij een evenement of activiteit. Hierin zijn alle middelen beschikbaar en zijn de mogelijkheden ongekend.

Daarnaast is GMM sterk in het initiëren van het omslagpunt van professioneel naar commercieel denken en handelen. Geld is nog steeds onmisbaar in de realisatie van de gestelde doelen. GMM maakt hierin gebruik van nieuwe concepten en van de expertise van medewerkers die ervaring hebben opgedaan binnen bonden en sport en leisure gerelateerde bedrijven.

Door de verscheidenheid aan arbeidsreferenties van zijn diverse consultancy opdrachten kan GMM u ondersteunen, adviseren op diverse gebieden dan wel op deelgebieden.

Enkele deelgebieden waar GMM zijn sporen reeds heeft verdiend zijn activiteiten toegespitst op het management en marketing van evenementen voor private organisaties, gemeenten en sportorganisaties. Enkele voorbeelden hiervan zijn onder meer de organisatie van de Davis Cup in Nederland (3x), landelijke waterschapssportdag (ca. 10.000 personen), een nieuw ATP tennis toernooi in Lommel (Belgisch Limburg) en verantwoordelijk voor het tourmanagement van de Harlem Globetrotters in Europa, PGA golftour, Euregio Golf Trophy, www.golfxperience.nl., EK aerobics 2004, WK aerobics 2006, EK aerobics 2007 en het FIFA WK voetbal tot 20.

Ghering Management & Marketing kan aan de hand van opgedane ervaring op het gebied van sales-marketing en eventorganisatie een adequate invulling geven aan de wensen van uw organisatie.

Home  |  Sportwereld  |  Bedrijfsleven  |  Portfolio  |  GMM in Beeld  |  GMM Team  |  Contact
Copyright © Ghering Management & Marketing - Realisatie web4all.be