Ghering Management & Marketing
Goirleseweg 44
5026 PC Tilburg

Tel.: 013 532 13 96
Fax: 013 543 38 66

E-mail: info@gheringmm.nl

meer...

 

   Home

In de voorbije jaren heeft Ghering Management & Marketing diverse sportevenementen georganiseerd. Deze sportevenementen varieerden in grote mate. In de grootschaligheid van de verschillende evenementen qua toeschouwers en deelnemers tot aan een diversiteit in sporten.

  SPORTEVENEMENTEN GMM
 

 Landelijke waterschapssportdag
  Harlem Globetrotters
 EK Aerobics 2004
 Tilburgs Sportgala
 Cirque du Mosqou
 Queen Waalwijk Hockey Challenge
 Jong Oranje – Armenië
 FIFA WK Voetbal tot 20  
  KNBB Masters 2006
  WK Aerobics 2006
  EK Aerobics 2007
  Open Bossche Darts Toernooi
  Harlem Globetrotters
  Nijmegen Intern. Hockey Challenge

13 – 14 juni 2003
2 mei 2004
10 – 14 nov 2004
23 dec 2004
24 – 26 dec 2004
22 – 24 maart 2005
29 maart 2005
juni – juli 2005
30 aug – 3 sept 2006
12 – 14 okt 2006
10-12 mei 2007
15 - 16 sept 2007
30 april – 3 mei 2008
13 – 22 juni 2008

Tilburg
Groningen
Rotterdam
Tilburg
Tilburg
Tilburg
Tilburg
Tilburg  
Veghel   
Rotterdam
Lloret de Mar (Esp)
's-Hertogenbosch
Goes, Almere
Nijmegen


Landelijke waterschapssportdag
Jaarlijks organiseert het Waterschap een landelijke sportdag voor werknemers van alle provinciale waterschappen. De sportdag rouleert ieder jaar per provincie, in 2003 was het de beurt aan de provincie Noord-Brabant. Ghering Management & Marketing heeft in Tilburg deze sportdag vorm gegeven waar 1.750 deelnemers van hebben kunnen genieten.

Harlem Globetrotters
78 jaar geleden startten de Harlem Globetrotters met hun tour om de wereld. Ze brachten de toeschouwers ongekend basketball spektakel en verbaasden jong en oud met hun wervelende trucs. In 2004 deden de Amerikanen Nederland aan en gaven een spetterende show weg in Groningen.

EK Aerobics 2004
FISAF en Ghering Management & Marketing kozen samen voor Rotterdam als locatie voor het Europees kampioenschap aerobics en fitness. Een paar honderd atleten uit circa twaalf verschillende Europese landen strijden binnen diverse disciplines om de eer.

Tilburgs Sportgala
De stad Tilburg herbergt een groot aantal sporttalenten. Eenmaal per jaar worden er prijzen uitgereikt aan de sporters die dat jaar een bijzondere prestatie hebben geleverd. In 2005 heeft Ghering Management & Marketing de organisatie van deze avond op zich genomen.

Cirque du Moscou
De Tilburgse ijsbaan vormde op 24 – 26 december het decor voor het unieke Cirque du Moscou. Deze schaatskunstenaars brachten het publiek in vervoering en gaven een spetterende show weg. 

Queen Waalwijk Hockey Challenge
Ghering Management & Marketing organiseerde in maart met TMHC Tilburg de Queen Waalwijk Hockey Challenge. Het Argentijnse en Nederlandse herenteam speelden een wedstrijd tegen elkaar op het complex aan de Bredaseweg. Er werd tevens een clinic voor de jeugd gegeven en het eerste team van TMHC Tilburg heeft een wedstrijd gespeeld tegen de Argentijnse mannen.

Jong Oranje – Armenië
Het team van Foppe de Haan speelde een oefenwedstrijd tegen het jeugdteam van Armenië. Het Willem II stadion was omgetoverd tot een heuse voetbaltempel. De wedstrijd bleef onbeslist, 0-0.

FIFA WK Voetbal tot 20
In 2005 koos de FIFA Zuid-Nederland om de wereldkampioenschappen voetbal onder 20 jaar te laten spelen. Ghering Management & Marketing nam de organisatie van de side events voor haar rekening. Dit grootschalige evenement heeft een boost gegeven aan de voetbalsport in Nederland.

KNBB Masters 2006
Theater de Blauwe Kei in Veghel was de plaats waar de Masters Driebanden in 2006 gespeeld werd. Onder auspiciën van de KNBB werd de Nederlandse top uitgedaagd zijn beste stoten te laten zien.

WK Aerobics 2006
Rotterdam had ook in 2006 de eer om gastheer te zijn van een groot evenement van de FISAF, dit keer het wereldkampioenschap aerobics en fitness. De stad bood wederom het perfecte decor voor een dergelijk evenement van formaat. Door de sterke organisatie hadden de atleten de mogelijkheid zich volledig te focussen op het wereldkampioenschap.

EK Aerobics 2007
Dit jaar had de FISAF het zonovergoten Lloret de Mar gekozen om de Europese kampioenschappen aerobics en fitness te laten plaatsvinden, Ghering Management & Marketing stond garant voor de organisatie. Met zon, zee en strand binnen handbereik gingen de atleten de sportieve strijd aan om de gouden medaille. Wederom een editie om nooit te vergeten!

Open Bossche Darts Toernooi
Op zondag 16 september is in twee kroegen in de Bossche binnenstad het Open Bossche Darts Toernooi gespeeld. De winnaar van het toernooi mocht een potje gooien tegen Co Stompé. Het toernooi werd georganiseerd ter voorbereiding op het WK Darts dat een maand later in het Autotron werd gehouden.

Harlem Globetrotters
De Amerikaanse basketballers deden ook dit jaar weer ons land aan. Met hun wervelende show ‘Magic as ever’ wisten ze de toeschouwers in Goes en Almere te betoveren.

Nijmegen International Hockey Challenge
Het complex van NMHC Nijmegen stond tien dagen in het teken van international tophockey. De nationale herenteams van vijf olympisch geplaatste landen speelden oefenwedstrijden tegen elkaar om zich voor te bereiden op de Champions Trophy 2008 en de Olympische Spelen in Peking.

        

 

  Voor uitgebreide fotoreportages van alle sportevenementen: zie foto-galerij - GMM in Beeld.

Home  |  Sportwereld  |  Bedrijfsleven  |  Portfolio  |  GMM in Beeld  |  GMM Team  |  Contact
Copyright © Ghering Management & Marketing - Realisatie web4all.be